Contactvrij verblijf. Wat betekent dat nu precies voor jou als gast??

Dat betekent dat we elkaar eigenlijk niet zien of tegenkomen. En wanneer het nodig is, altijd op 1,5 meter. Lees hieronder de details.

  1. De B&B wordt gerund, schoongemaakt en ontsmet volgens de richtlijnen van het RIVM.

  2. Tijdens het verblijf wordt het contact tussen de (andere) gasten en B&B-eigenaar tot een minimum beperkt. Op contactmomenten wordt 1,5 meter in acht genomen.

  3. In- en uitchecken vindt plaats op gepaste afstand: bijvoorbeeld door de sleutel klaar te leggen of er wordt gebruikgemaakt van een sleutelkastje of code. Daarnaast is er voor ieder gastenverblijf een uitgebreide informatievoorziening aanwezig met uitleg over de accommodatie, omgeving, mogelijkheden diner, etc.

  4. Gasten mogen geen gebruikmaken van gemeenschappelijk sanitair, tenzij alle gasten tot één huishouden behoren.

  5. B&B’s mogen sinds 15 december 2020 geen ontbijt meer serveren in een centrale ontbijtruimte, daarnaast is roomservice in de gastenkamer niet toegestaan. Wél is het bij veel B&B’s mogelijk om het ontbijt te laten bezorgen voor de kamerdeur, bijvoorbeeld in de vorm van een gesloten ontbijtmand of ontbijtpakket met gesloten verpakkingen. Dit valt onder de regels van afhalen- en bezorgen. Deze richtlijn geldt vooralsnog tot en met 9 februari 2021.

  6. De gastenkamer is voorzien van voldoende ‘basisbenodigdheden’, zoals handdoeken, zeep, desinfectiemiddelen, tissues, etc.

  7. Contactloos betalen via pin/bankoverschrijving/betaalverzoek is mogelijk.

  8. De B&B mag open zijn volgens regels van de overheid/Veiligheidsregio.

Contact

Bed&Breakfast Eemster

Eemster 82,

7991 PT Dwingeloo

Tel: 0653313459

Mail: benb@eemster82.nl

3.0
150 Beoordelingen

Klanten beoordelen ons met:

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle